Sød Sommersag

 

Det sker tit og ofte, at man får garn tilovers fra sine strikke- eller hækleprojekter. Det skete også for mig denne gang, men garnet, og ikke mindst farven, var simpelthen for lækkert til, at jeg kunne ligge det ned i mørket i restekassen. Jeg blev derfor nødt til, at finde på et projekt i en fart og jeg kan nu præsentere sommerblusen “Sød Sommersag”!

 

For nogle uger siden strikkede jeg Blondekjolebody fra Knitting for Olive i Mandarin Petit fra Sandnes. Jeg synes, det er en skøn bomuldsgarn, som giver et rigtig flot resultat og ikke bliver hård i vask. Jeg har ændret opskriften en lille smule og strikket små ærmer i den.

Som så mange gange før, fik jeg et halvt nøgle garn tilovers. Jeg synes garnet (og farven) er for lækker til bare at putte i restekassen, så jeg fik den ide, at strikke en sommerbluse til min datter.

Jeg er vild med firkløver hulmønsteret, som, i min optik, er oldschool på den fede måde, så det skulle selvfølgelig være det mønster jeg brugte. Jeg ville strikke trøjen oppefra og ned, fordi jeg synes udtagninger er kønnere end indtagninger. Desuden er det rigtig smart, at man kan regulere trøjens bredde og længde som arbejdet skrider frem.

En lille rettelse til jer der allerede har læst indlægget her; jeg fik prøvet trøjen på min datter og den passede faktisk med, at den skal bruges til sommer, så derfor har jeg lavet om i opskriften så det nu er str 3 år.

Download opskriften gratis!

Har du lyst til, at strikke Sød Sommersag, kan du download opskriften her.

Del gerne din udgave af Sød Sommersag på de sociale medier med #sødsommersag

 

 

2 thoughts on “

 • februar 10, 2018 at 8:58 pm
  Permalink

  Hvor er sommersagen sød,bare en skam mine fingre ikke er til de tynde pinde mere.

  Reply
  • februar 11, 2018 at 9:12 am
   Permalink

   Tak:) Så må jeg jo bare i gang med, at lave en opskrift til tykkere pinde;)

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.