Siggas Flæserumpe

 

Jeg er VILD med flæser; flæser på trøjer, flæser på kjoler og nu også flæser på bukser til min datter, deraf navnet Siggas Flæserumpe!

Dette flæse-eventyr startede nogle måneder tilbage, hvor jeg fik lidt karryfarvet garnrester af min muttti. Nu skal det lige siges, at jeg er mindst lige så vild med farven karry, som jeg er med flæser. Derfor var det oplagt, at kombinerer disse to. Desværre var der ikke rester nok til et strikkeprojekt til mig selv, men heldigvis har vi da mindre familiemedlemmer i hustanden, som gerne aftager hjemmestrikkede produkter. Så nu var der ikke andet for end, at komme i gang med Siggas Flæserumpe.

(Du kan downloade opskriften gratis, senere i indlægget)

Bukserne blev ret hurtigt færdige, og de spillede max. Jeg huskede selvfølgelig, at notere opskriften ned, som arbejdet skred fremad.

 

Drømmestudiet

Kort tid efter var jeg til en workshop med strikkedesigneren Camilla Vad, hvor jeg spurgte ind til hendes baggrund. Hun fortalte bl.a. om en ny hel ny strikkeuddannelse på Professionshøjskolen UCC, Strikdesign, håndværk og formidling, og jeg vidste med det samme, at der skulle jeg søge ind.

Efter alle “forhindringer” var ryddet af vejen, sendte jeg min ansøgning afsted. Som en del af ansøgningsprocessen, bliver man indkaldt til en samtale, hvor man skal medbringe et strikket produkt. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle tage med, jeg mener, jeg måtte jo kun tage EN ting med! (Bonusinfo: jeg IKKE er mester i at begrænse mig). Der var ikke andet for end at gå i tænkeboks.

 

Put lidt flæser på drømmestudiet

Da beslutningen om, at Siggas Flæserumpe skulle hjælpe mig ind på drømmestudiet, var der ikke andet for, end at komme i gang. Det er ikke altid en nem beslutningsproces, men heldigvis har jeg en rigtig sød kæreste og nogle skønne kollegaer, som tit lægger øre til mange af mine kreative overvejelser, og denne gang var ingen undtagelse. Jeg vidste, at jeg ville strikke i Mini Alpakka fra Sandnes, og farven blev valgt (plomme 4644).

Så kom dagen, hvor samtalen skulle finde sted, og jeg tog afsted med Siggas Flæserumpe i tasken, masser af sommerfugle i maven og (selvfølgelig) flæser på tøjet.

 

Sommerfugle og dommen

Da jeg gik ud fra samtalen, stadig med maven fyldt af sommerfugle, havde jeg en rigtig god fornemmelse. Jeg havde aftalt med mig selv, at hvis jeg ikke blev optaget, ville jeg søge op igen til næste semester og bruge tiden indtil da, på at dygtiggøre mig.

Ventetiden føltes uendelig, men endelig kom svaret: JEG VAR BLEVET OPTAGET!!

I skrivende stund, er der under to uger til studiestart og jeg glæder, GLÆDER, GLÆDER MIG! I vil med garanti komme til, at høre meget mere om uddannelsen her på bloggen, når jeg er kommet godt i gang. I mellemtiden kan du følge mig på Instagram

 

Download opskriften gratis!

Har du også lyst til, at strikke Siggas Flæserumpe, skal du huske at downloade opskriften gratis her.

 

Del gerne din udgave af Siggas Flæserumpe med #siggasflæserumpe.

 

6 thoughts on “

 • januar 21, 2018 at 8:21 pm
  Permalink

  Hjertelig tillykke med optagelsen på dit drømmestudie. Det skal nok blive godt, for du er jo kanon dygtig. Knus 🙂

  Reply
  • januar 21, 2018 at 9:17 pm
   Permalink

   Tusind tak for de søde ord:-)

   Reply
 • januar 21, 2018 at 8:59 pm
  Permalink

  Kære Kristina. Hvor er det dog dejlig læsning. Stort tillykke og jeg glæder mig til at følge dig og drømmestudiet. Godt gået!!!

  De bedste hilsner
  Lise-Lotte

  Reply
  • januar 21, 2018 at 9:18 pm
   Permalink

   Tusind tak, Lise-Lotte:-)

   Reply
 • april 11, 2018 at 4:40 pm
  Permalink

  Jeg har strikket de skønne flæsebukser til mit dejlige barnebarn, Emma. Opskriften var lige til at gå til. Jeg lavede takket kant foroven ligesom i benene. Jeg håber på flere spændende opskrifter

  Reply
  • april 12, 2018 at 6:24 pm
   Permalink

   Hej Birgitte.
   Tusind tak for de fine ord. Jeg arbejder, selvfølgelig, forsat på nye opskrifter og jeg skulle gerne få lagt nogle nye op inden længe.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.