Jeg melder mig ud – for at melde mig ind!

Er hun noget blevet helt skør, eller er der en mening med galskaben?

For 4,5 år siden fik jeg tildelt fleksjob. Jeg havde haft stress og være gennem et længere udredningsforløb i psykiatrien, hvor de fandt ud af, at jeg har en mild udgave af borderline. I mit tilfælde betyder det, at jeg ser tingene sort/hvid, at jeg ser tingene enten som retfærdige eller uretfærdige. Det gør, at jeg stiller enormt høje krav til mig selv og min omverden.

Sidste efterår blev jeg udredt for kroniske smerte og træthed, hvilket viste sig at være fibromyalgi. Før “klynkeviolinen” starter, må jeg hellere forklare hvorfor jeg vælger at fortælle åbent om det: Jeg har været glad for at have muligheden for at arbejde som fleksjobber, fordi jeg har haft mine psykiske og fysiske begrænsninger. Glad fordi jeg har kunne passe et arbejde, hvor der er blevet taget hensyn til mine udfordringer og glad fordi jeg har tjent nogle penge, så jeg kunne bidrage til vores husholdning. Desværre tjener min kæreste ikke alverden, så derfor har det været en nødvendighed, at jeg har fået flekslønstilskud, da jeg ikke har kunne arbejde fuld tid.

For halvanden år siden, fik jeg nyt arbejde. Jeg mødte mennesker med et drive og som har inspireret mig og givet mig mod til nu at melde mig ud! Jeg har nemlig taget springet og meldt mig ud af fleksjob ordningen. Vi har (desværre) ikke vundet i lotto, og min kæreste har ikke fået en kæmpe lønstigning, men jeg har søgt timer som skolevikar (er uddannet lærer), og forsøger at få noget undervisning op og står på mit arbejde, hvor jeg skal undervise i strik og hækling.

Og NU KOMMER VI TIL DET ALLERVIGSTE: jeg starter min egen virksomhed op!

Jeg har blogget her siden januar, og nu tager jeg det et niveau op: jeg melder hermed ind i samfundet igen!

Jeg er kun 32 år og kan ikke holde tanken ud om, at jeg ikke skulle kunne avancere fordi jeg har de udfordringer jeg har. Med et fleksjob er man “låst” i den forstand, at man står til regnskab for alt hvad man laver udover sit arbejde. En af ting der betyder allermest for mig er, at vise mine børn, at hvis man knokler for tingene, så kan det meste lade sige gøre!

I min lille virksomhed kommer man til at kunne købe strikkeopskrifter, håndsyet børnetøj, butterflies og andre spændende ting. De opskrifter der ligger på bloggen gratis i dag forbliver gratis, men på sigt graduerer jeg de forskellige opskrifter (sådan så opskrifterne indeholder flere størrelser) og de nye opskrifter bliver betalingsopskrifter.

I næste uge går det løs! Jeg har skiftevis sommerfugle og flagermus i maven; det ene øjeblik tænker jeg at det nok skal går og næste øjeblik er jeg ved at s**** grønne grise!

Jeg håber, at I stadig vil følge mit lille eventyr og være med til at sprede ordet om min eksistens –  og selvfølgelig at I vil købe mine ting!

Følg mig her på bloggen, på Instagram og Facebook, hvor jeg i den nærmeste fremtid poster billeder af de forskellige ting man kan købe.

10 thoughts on “

 • oktober 22, 2018 at 5:50 pm
  Permalink

  Hvor er det sejt gået hjertelig tillykke med den beslutning.

  Reply
 • oktober 22, 2018 at 8:10 pm
  Permalink

  Kære Kristina
  Hvor er du sej! Respekt! Pøj pøj med det hele.
  Kh. Christina

  Reply
 • oktober 22, 2018 at 9:52 pm
  Permalink

  Tillykke med din nye virksomhed Kristina, det ser så spændende ud. Held og Lykke med det hele.
  Kh AnneMarie

  Reply
  • oktober 22, 2018 at 10:52 pm
   Permalink

   Kære AnneMarie. Tak for dine søde ord. Jeg håber, at jeg snart kan nå forbi din forretning

   Reply
 • oktober 23, 2018 at 8:28 am
  Permalink

  Held og lykke med butikken og alle dine drømme
  Kh Sanne( Susanne bolsjer)

  Reply
 • oktober 23, 2018 at 8:30 am
  Permalink

  Held og lykke med butikken og alle dine drømme.
  Knus

  Reply
 • oktober 24, 2018 at 9:57 am
  Permalink

  Kære Kristina

  Hvor er det skøn læsning, jeg ønsker dig mega meget held og lykke, du er rigtig dygtig!

  KH Lise-Lotte

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.