Holder fast i Candyfloss mens tiden flyver afsted!

Det sidste stykke tid har været ret vildt: førstefødte er startet i 1. klasse, sidstfødte har smidt bleen, jeg er blevet interviewet til lokalavisen om bloggen og studiet starter lige om lidt!

Tiden flyver afsted og det er svært at følge med, men heldigvis er der jo stadig strikketøjet og maskerne er heldigvis ikke begyndte at rende i forvejen!

Nu trækker jeg lige vejret og starter i midten: For et stykke tid siden mødte jeg tilfældigt en journalist i toget på vej på arbejde. Jeg sad og strikkede på min nyeste udgave af Candyfloss Sweater og vi faldt i snak om strikning og min blog. Hun spurgte, om jeg kunne tænke mig at blive interviewet til et tillæg til lokalavisen, som skulle handle om mig blog og om hvorfor jeg laver det jeg gør. Hun ville gå videre til sin kollega, som arbejder på tillæget og spørge om hun kunne bruge mig. Jeg sagde selvfølgelig mange tak og krydsede fingre for, at interviewet ville blive til noget – OG DET GJORDE DET:

Nøj, hvor jeg snakkede og viste frem da journalisten kom på besøg. Ja, det var næsten synd for den søde journalist, som blev overdynget med strikkeprøver, snak om glimmertråd og andet nørderi (UNDSKYLD). Nu gælder det bare om at vente, for der går lige et par uger inden tillæget dumper ned i postkassen!!

Mellem børnenes selvstændighedstrip og interview, er jeg blevet færdig med den nyeste udgave af Candyfloss Sweater og jeg kan næsten ikke vente til jeg skal have den på. Denne gang har jeg strikket i Flora farve 11 og Kid-Silk farve 24. Desværre vil mit kamera ikke fange farven rigtigt, men jeg lover jer; det er den smukke, smukkeste petrolfarvet!

Jeg har desuden lavet 3 små film, som viser hvordan man laver den usynlige ribaflukning, som jeg har brugt på sweateren. Jeg håber, at de kommer på bloggen i løbet af weekenden, men det kommer vist an på om jeg kan få overbevist min søde, meget hjælpsomme kæreste om, at han skal redigere og uploade dem.

Nu har jeg så beslutte, at denne Agathe Christie inspireret trøje skal gøres færdig og opskriften skal selvfølgelig renskrives, så den også kan komme på bloggen. Jeg strikker i Bambino, som er en lækker blanding af bambus og bomuld.

Så har jeg en forhåbning om, at jeg kan få renskrevet nogle af de opskrifter jeg har haft liggende siden starten af året, og det kunne være rigtig dejligt, hvis det skete før jeg startede på studiet… ja, man har vel lov at håbe 🙂

Hvis jeg skal nå noget af det jeg har planlagt, må jeg heller runde af for denne gang og gribe pindene. I kommer selvfølgelig til at høre om, hvordan det hele skrider frem ad!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.